Közhasznú Alapítvány

Puskaporos összeesküvés

2010. november 08., 01:46

 

MEGEMLÉKEZÉS A NAGY BRITANNIAI "PUSKAPOROS ÖSSZEESKÜVÉSRŐL" BUDAPESTEN

jótékonysággal és születésnapi ünnepséggel fűszerezve

Hálás köszönet mindenkinek, aki részt vett az Xpatloop 10. születésnapi rendezvényén, amit egybekötöttünk jótékonysággal is, November 5.-én, Guy Fawkes ünnepén. Az adományozással egybekötött ünnepséget Stephen Linfitt szervezte, aki Magyarország legnépszerűbb angol nyelvű internetes oldalának alapítója és főszerkesztője egyben. Sikerült mintegy kétszer nagyobb összeget gyűjteni a tavalyinál a Mosolygó Kórház Alapítvány részére, ami 1.5 millió forintot jelent.

Az esemény az InterContinental szállodában került megrendezésre. A szálloda nem csupán otthont adott a rendezvénynek, hanem egy fantasztikus svédasztalos menüsort is kínált kedves vendégeinknek.

Mintegy 250 meghívott jelent meg az eseményen, többek között Hollandia nagykövete, mint díszvendég. A brit nagykövet is jelen volt, noha csak virtuálisan, az Internet és a technika segítségével.

Az eseményt számos érdekes program színesítette: tűzijáték, jelképes máglya-gyújtás (tisztelegve az angolszász Guy Fawkes hagyomány előtt), zenekar, hagyományos és csendes aukció, valamint tombola.

Dr. Albert Royaards, az alapítvány elnöke rendkívül hálás volt a megjelent kedves vendégeknek a nagyvonalú adományokért: “Hálás köszönet mindazoknak, akik részt vettek rendezvényünkön és adakoztak az alapítvány javára. Az összegyűjtött 1.5 millió forint egy egész hónapra elegendő, hogy finanszírozzuk a 23 magyar kórházba ellátogató “mosolygó doktorok” közreműködését” - nyilatkozta az elnök úr.

További részleteket olvashatnak az eseményről, valamint képeket találnak honlapunkon:
http://www.xpatloop.com/news/budapest_bonfire_night_
double_fun_and_funds_for_charity

Komárom Esztergom Megye Önkormányzata Komárom Esztergom Megye Önkormányzata
Prologis Prologis
AEGON AEGON
KPMG Tanácsadó Kft. KPMG Tanácsadó Kft.
Johnson & Johnson Johnson & Johnson
Fiat Magyarország Kft. Fiat Magyarország Kft.
REGIO Kft, Nyíregyházi Áruház REGIO Kft, Nyíregyházi Áruház
Gedia Hungary Kft Gedia Hungary Kft
MOL MOL
Pfizer Kft. Pfizer Kft.
Paqart Design Kft. Paqart Design Kft.
Bors Bors
Akzo Nobel Coatings Zrt. Akzo Nobel Coatings Zrt.
Pannónia Biztosító Pannónia Biztosító
Tesa tape Kft. Tesa tape Kft.
Archidesign Studio Archidesign Studio