Közhasznú Alapítvány

Gálamérkőzés

2011. március 28., 00:19

Mosolyért fociztak a nyíregyházi főiskolások és a SPORT TV csatorna

A Nyíregyházi Főiskola Hallgatói Önkormányzata jótékonysági labdarúgó-mérkőzést szervezett a SPORT TV csapata ellen 2011. március 22-én  városi sportcsarnokban. A főiskolások nem első alakalommal rendeznek meccset olyan szervezet javára, akik gyerekekért tevékenykednek - idén a választásuk a Mosolygó Kórház Alapítványra esett. A SPORT csatorna ajándékcsomaggal támogatta az alapítvány működését. Az alapítvány önkénteseivel, művészeivel a városi Jósa András Kórház 7 osztályán is mosolyt varázsol a beteg gyerekek arcára, és ezzel segítik gyógyulásukat.

A találkozó fő szponzora a helyszínt biztosító Nyírsuli volt - mellette a főiskola, több cég és magánszemélyek is támogatták az eseményt, a nézők pedig a jegyek megvásárlásával segítették a nemes ügyet. A gálamérkőzésen 3:1-re a tévések győztek, lelkesedésben a főiskolások jártak az élen, de a találkozó igazi nyertesei a kórházban fekvő gyerekek lesznek.

Köszönjük a nagyszerű ötletet, minden támogatást és főleg a főiskolásoknak a szervezést. Köszönet illeti még SPORT TV munkatársait is azért, hogy csatlakoztak akcióhoz, így a sportot tévében kedvelők néhány, a képernyőről ismert személyt élőben is láthattak.

Paqart Design Kft. Paqart Design Kft.
REGIO Kft, Nyíregyházi Áruház REGIO Kft, Nyíregyházi Áruház
KPMG Tanácsadó Kft. KPMG Tanácsadó Kft.
Tesa tape Kft. Tesa tape Kft.
Pfizer Kft. Pfizer Kft.
Komárom Esztergom Megye Önkormányzata Komárom Esztergom Megye Önkormányzata
Pannónia Biztosító Pannónia Biztosító
MOL MOL
Johnson & Johnson Johnson & Johnson
AEGON AEGON
Gedia Hungary Kft Gedia Hungary Kft
Bors Bors
Fiat Magyarország Kft. Fiat Magyarország Kft.
Akzo Nobel Coatings Zrt. Akzo Nobel Coatings Zrt.
Archidesign Studio Archidesign Studio
Prologis Prologis