Közhasznú Alapítvány

Csináljunk egy Jó-Spotot

2013. február 20., 14:42


Képzelj magad elé egy komplett stábot! Képzelj magad elé egy nagyszerű rendezőt! Kamerák, sminkesek, siker, fény, csillogás. Ez most mind a miénk lehet! Csupán egyetlen nagyszerű ötlet kell hozzá!

A Mosolygó Kórház Alapítvány 2004-ben született, s azóta már több országba is eljutott. Itthon 15 városban, több mint 20 kórházban tevékenykedünk. Művészeink, önkénteseink a kórházban ápolt gyerekek gyógyulását segítik közérzetük javításával - azaz játékkal, zenével, mesemondással, bűvészkedéssel és még számtalan izgalmas programmal. (Még több információt találsz rólunk itt: www.mosolygokorhaz.hu.)

Most lehetőséget kaptunk egy igazi reklámfilm elkészítésére. A rendezésben Vészi János lesz segítségünkre, a forgatókönyv alapjait azonban nekünk kell szállítani. Szeretnénk ezen a ponton a Ti ötleteiteket is vászonra vinni, ezért ezennel meghirdetjük a Mosolygó Kórház Alapítvány történetének első Jótékonysági Videó, azaz Jó-Spot pályázatát.

Nevezni jóformán bármivel lehet. Kíváncsian várjuk például

  • villanásnyi ötletedet. (Például egy anyuka a kamerába mosolyog.)
  • jelenet ötletedet. (Például egy önkéntes bemegy a kórterembe, és elkezd kézműveskedni a gyerekekkel, mire egy anyuka a kamerába mosolyog és a gyerek is.)
  • sztorivázlat ötletedet. (Például szóljon egy önkéntesről, aki bemegy a kórházba, több kórteremben is jókat játszik a gyerekekkel, a végén pedig elpakolja a cuccokat és hazamegy.)
  • komplett kidolgozott forgatókönyvedet. (És akkor anyuka belenéz a kamerába, aztán az önkéntest látjuk...)
  • további, az előző kategóriákba nem sorolható, de a videeóban esetleg felhasználható javaslataidat. (Például …”én tudok krepp virágot készíteni, ilyen szívószál a szára, szerintem legyen az a kézműves termék a videóban...”.)


A győztesnek mindössze azt kell feltétlenül figyelembe vennie, hogy munkája nem biztos, hogy teljes egészében felhasználásra kerül majd.

 

(Legalábbis egyelőre, de pszt, erről majd később.) Természetesen több pályamunka is beküldhető. A nyertesek örök hírnevet szerezhetnek, részt vehetnek egy exkluzív kertipartin, valamint közöttük értékes ajándékokat sorsolunk ki.

A nevezés módja:
Határidő: február 28.
Pályamunkád ide küld: , subject: forgatókönyv
Formátum: word doc / PDF
Terjedelem: max. 4 oldal

Bors Bors
Paqart Design Kft. Paqart Design Kft.
Tesa tape Kft. Tesa tape Kft.
Pannónia Biztosító Pannónia Biztosító
Gedia Hungary Kft Gedia Hungary Kft
MOL MOL
KPMG Tanácsadó Kft. KPMG Tanácsadó Kft.
AEGON AEGON
Komárom Esztergom Megye Önkormányzata Komárom Esztergom Megye Önkormányzata
Johnson & Johnson Johnson & Johnson
Archidesign Studio Archidesign Studio
Pfizer Kft. Pfizer Kft.
Fiat Magyarország Kft. Fiat Magyarország Kft.
REGIO Kft, Nyíregyházi Áruház REGIO Kft, Nyíregyházi Áruház
Akzo Nobel Coatings Zrt. Akzo Nobel Coatings Zrt.
Prologis Prologis