Közhasznú Alapítvány

Betegség, kórház, műtét - gyerekszemmel

2015. március 19., 20:44

"Betegség, kórház, műtét - gyerekszemmel" címen tartott Hódi Ágnes pszichológus előadást a Pagony könyvesboltban március 18-án. Az érdeklődőket fehér köpenyes, maszkos orvosok fogadták méretes fecskendőkkel és baljós hangon azt ígérték, nem fog fájni a beavatkozás. Ennek a performansznak az volt a célja, hogy a felnőttek is megtapasztalják, mit élhet meg egy gyermek, amikor kórházba kerül. A félelmetes orvosok szerepét  önkénteseink vállalták magukra, vérnyomásmérővel és sztetoszkóppal felfegyverkezve közelítették meg az előadásra érkező közönséget és ha szükségesnek ítélték, receptet is írtak fel nekik.

Videó az eseményről:

Hódi Ágnes előadásában hangsúlyozta, fontos, hogy a gyermekeket megfelelő módon, életkoruknak megfelelően készítsük fel arra, mi vár majd rájuk a kórházban. Hogy a sok megpróbáltatás mellett az önfeledt játékra is legyen lehetőség a kórházakban, erről gondoskodnak a Mosolygó Kórház Alapítvány önkéntesei.

Ezúton is szeretnénk megköszönni önkénteseinknek a töretlen lelkesedést, amivel hétről-hétre látogatják a kis betegeket!

 
Fiat Magyarország Kft. Fiat Magyarország Kft.
REGIO Kft, Nyíregyházi Áruház REGIO Kft, Nyíregyházi Áruház
Pannónia Biztosító Pannónia Biztosító
Paqart Design Kft. Paqart Design Kft.
Gedia Hungary Kft Gedia Hungary Kft
Johnson & Johnson Johnson & Johnson
Bors Bors
Komárom Esztergom Megye Önkormányzata Komárom Esztergom Megye Önkormányzata
MOL MOL
Prologis Prologis
Pfizer Kft. Pfizer Kft.
Akzo Nobel Coatings Zrt. Akzo Nobel Coatings Zrt.
Tesa tape Kft. Tesa tape Kft.
KPMG Tanácsadó Kft. KPMG Tanácsadó Kft.
AEGON AEGON
Archidesign Studio Archidesign Studio